Mywodreport is gemaakt door en voor de Crossfit-community

Zoals iedere atleet weet (of moet weten) is het noodzakelijk om resultaten bij te houden om vooruitgang te boeken.  Hoe kun je anders weten of je sneller was dan de vorige keer?

In sommige sporten is dit makkelijk; alleen een tijd en een afstand of gewicht zijn vaak voldoende.  Neem bijvoorbeeld fitness, zolang het gewicht en het aantal herhalingen wordt opgeschreven weet je de volgende keer precies of je beter of slechter presteert.

Crossfit daarentegen is een complexe sport waarbij zeer diverse workouts en trainingen worden gedaan. Daar komt nog bij dat er op diverse vlakken voortuitgang geboekt kan worden en niet alleen op gewicht of herhalingen.

Er zijn genoeg apps op de markt om een deel van deze voortuitgang vast te leggen, maar wij van MYwodreport zijn van mening dat ze geen van alle de mogelijk bieden om op een eenvoudige manier AL de gemaakte vooruitgang inzichtelijk te maken.

Bij het ontwerpen van MYwodreport is dit dus ook het uitgangspunt geworden; het maken van een logboek waarin elke (crossfit-)atleet op een eenvoudige manier ALLE vooruitgang vast kan leggen en inzichtelijk kan maken.

Daarnaast hebben we besloten om de prijs laag te houden zodat het voor elke atleet mogelijk is om het logboek aan te schaffen zonder daarvoor diep in de buidel te moeten tasten.

Dus wil jij op een eenvoudige en effectieve wijze al je vooruitgang bijhouden? Twijfel dan niet en bestel het logboek in de webshop,  want wat is er nou toffer om continu te zien dat je sterker/beter/flexibeler/sneller etc. wordt?!

Patrick
eigenaar MYwodreport

EnglishDutch